Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο Πέτρος Αργυρίου στο Γιώργο Σαχίνη




 Πηγή: http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1109396&srv=364

Λευκές επιταγές δεν πρέπει να δίνονται σε κανένα (Ηχητικό)
Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/01/2014, 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2014, 13:27

Το μνημόνιο πέτυχε απόλυτα στο στόχο του, που ήταν εξαρχής  η επιχείρηση μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες  να ξεφορτώσουν την έκθεση τους σε τοξικά ομόλογα και αν διασωθούν .


Στην ουσία με τα μνημόνια δεν έσωσαν την Ελλάδα από την χρεωκοπία που της δημιούργησαν τεχνητά, αλλά τις τράπεζες τους.
Αυτό είπε μιλώντας στον 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη , ο συγγραφέας και αναλυτής  Πέτρος Αργυρίου , σημειώνοντας πως κατά την γνώμη του είναι περίεργο πως στην Ελλάδα, κάνουμε ότι μπορούμε με ελάχιστες εξαιρέσεις , ώστε να συσκοτίζουμε τον εξίσου αρνητικό ρόλο του Δ.Ν.Τ υπερτονίζοντας μόνο τα αρνητικά της Γερμανίας.


Κατά τον κύριο Αργυρίου καταλυτική ήταν περίοδος του 2010 , όπου η Ελλάδα όπως είπε αν δεν είχε στο τιμόνι τον Γιώργο Παπανδρέου , θα μπορούσε με την απειλή από την ίδια για εγκατάλειψη της ευρωζώνης , να αναγκάσει τους εταίρους της να δουν το πρόβλημα υπό το φόβο ότι αν φεύγαμε θα διαλύονταν όλη η Ευρωζώνη.


Σήμερα όπως είπε , είμαι στη δυσάρεστη θέση να προσδοκούμε τις όποιες αλλαγές από την αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας της όμως ήδη αντιπολίτευση γιατί οι λευκές επιταγές πλέον δεν θα πρέπει να δίνονται σε κανένα .



Ακούστε το ηχητικό αρχείο στο
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1109396&srv=364

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου