Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Ο Πέτρος Αργυρίου στο Γιώργο Σαχίνη
 Πηγή: http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1109396&srv=364

Λευκές επιταγές δεν πρέπει να δίνονται σε κανένα (Ηχητικό)
Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/01/2014, 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2014, 13:27

Το μνημόνιο πέτυχε απόλυτα στο στόχο του, που ήταν εξαρχής  η επιχείρηση μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες  να ξεφορτώσουν την έκθεση τους σε τοξικά ομόλογα και αν διασωθούν .


Στην ουσία με τα μνημόνια δεν έσωσαν την Ελλάδα από την χρεωκοπία που της δημιούργησαν τεχνητά, αλλά τις τράπεζες τους.
Αυτό είπε μιλώντας στον 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη , ο συγγραφέας και αναλυτής  Πέτρος Αργυρίου , σημειώνοντας πως κατά την γνώμη του είναι περίεργο πως στην Ελλάδα, κάνουμε ότι μπορούμε με ελάχιστες εξαιρέσεις , ώστε να συσκοτίζουμε τον εξίσου αρνητικό ρόλο του Δ.Ν.Τ υπερτονίζοντας μόνο τα αρνητικά της Γερμανίας.


Κατά τον κύριο Αργυρίου καταλυτική ήταν περίοδος του 2010 , όπου η Ελλάδα όπως είπε αν δεν είχε στο τιμόνι τον Γιώργο Παπανδρέου , θα μπορούσε με την απειλή από την ίδια για εγκατάλειψη της ευρωζώνης , να αναγκάσει τους εταίρους της να δουν το πρόβλημα υπό το φόβο ότι αν φεύγαμε θα διαλύονταν όλη η Ευρωζώνη.


Σήμερα όπως είπε , είμαι στη δυσάρεστη θέση να προσδοκούμε τις όποιες αλλαγές από την αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας της όμως ήδη αντιπολίτευση γιατί οι λευκές επιταγές πλέον δεν θα πρέπει να δίνονται σε κανένα .Ακούστε το ηχητικό αρχείο στο
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1109396&srv=364

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου