Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Συνθετικοί μετάνθρωποι.



Καλή ανάσταση σε όσους είναι ακόμη ζωντανοί στην ψυχή και το πνεύμα και στο αγαπημένο μου blog στο οποίο επιστρέφω μετά από καιρό ατελείωτων μαχών συγγραφικής υποτυπώδους επιβίωσης στο εχθρικό περιβάλλον του Facebook.

Με τα «εμβόλια», περάσαμε στην εποχή της βιοτεχνολογίας. Η βιοηθική, έχει πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων και οι ελίτ μπορούν πλέον να σχεδιάσουν το μέλλον της εξέλιξης μας. Έχουν τα εργαλεία. Όχι την σοφία.

Δεδομένου ότι, ένας το πιθανότερο πειραγμένος ιός, επιχειρήθηκε να αντιμετωπιστεί με πειραματικά σκευάσματα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι των πειραματιστών και των αφεντικών τους, το πεδίο μοιάζει ελεύθερο για πειράματα που μπορούν να αλλάξουν την φύση του ανθρώπου.

Ένα από τα πιο ακραία, συμβαίνει ήδη στην Κίνα.

Να σας συστήσω στο Tardigrade, ή την μικρή αρκούδα του νερού. Αυτό το πλάσμα που μοιάζει σαν κατασκευασμένο, είναι ένας από τους ανθεκτικότερους μικροοργανισμούς στον πλανήτη. Πήγε και γύρισε στην Σελήνη, αντέχει αρκετές ώρες σε θερμοκρασίες βρασμού και κάτω του μηδενός, είναι ανθεκτικό στην ραδιενέργεια  και σε κατάσταση «χειμερίας νάρκης» μπορεί να επιβιώνει ακόμη και στο διάστημα για μήνες.  

Ο τέλειος επιβιωτής. Ακριβώς όπως κάποιοι θα θέλαν οι στρατιώτες να είναι.

Έχοντας αυτό κατά νου, Κινέζοι στρατιωτικοί επιστήμονες πήραν λοιπόν μέσω της επικίνδυνης νέας γενετικής τεχνολογίας Crisp/Cas9, ένα γονίδιο του ανθεκτικού μικροοργανισμού και το μεταφυτέψαν σε ανθρώπινα βλαστοκύτταρα εμβρύου.

Τα υβριδικά κύτταρα, ήταν πιο ανθεκτικά στην ραδιενέργεια και πολλαπλασιάζονταν γρηγορότερα.

Γρηγορείτε.

Η υποχρεωτική εντομοφαγία δεν είναι τίποτε μπροστά στις δυνατότητες μεταλλαγής του είδους μας που κατέχει πλέον η γενετική.

Μπορούν ακόμη και να κάνουν την απειλή του πυρηνικού πολέμου ακόμη πιο πιθανή, για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους;

Θέλετε τα παιδιά σας να επιβιώσουν ενός αναπόφευκτου πυρηνικού πολέμου; Δώστε τα σε μας να τα σώσουμε από τον όλεθρο.

Θέλετε να επιβιώνουν στο κρύο για να σώσουμε πρώτα την Ουκρανία και μετά τον πλανήτη, μιας και δεν θα έχουν λεφτά για ακριβή θέρμανση;

Δώστε τα σε εμάς.

Τα επόμενα χρόνια, το μεγάλο στοίχημα θα είναι να παραμείνουμε άνθρωποι και οι κοινωνίες μας να παραμείνουν ανθρώπινες. Το πείραμα του υγειονομικού φασισμού, δείχνει ότι το χάνουμε.

Ο μετάνθρωπος είναι ήδη στο σχεδιαστήριο και κάθε ιδέα για το πώς θα μοιάζει και τι θα είναι, είναι ευπρόσδεκτοι πλέον στους πειραματιστές.

Η ανθρώπινη φύση, δεν είναι πλέον ιερή, ή ταμπού. Δεν είναι καν πλέον, ανεκτή στους λίγους και ισχυρούς.

Γρηγορείτε.

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 16/4/2023


2 σχόλια:

  1. Γατάκι Κάφκα, μόνο κατσαρίδες είχατε στην αυστροουγγαρία. Σήμερα δαύτες τις έχουμε για πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξε μια ματιά εδω μιας και που ασχολείσαι

    https://theindependentresearchers.wordpress.com/summaries/natural-assets/?fbclid=IwAR0YIytIQ5YD94L67tIkKWhV1nWU8q_daNRpPNoQJM6L0GJXZIhMZlAKxcc

    ΑπάντησηΔιαγραφή