Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τέλεια εγκλήματα δεν υπάρχουν


Σας το χαμε πει με τη γνωστή μας συνέπεια. Δεν ήταν τυχαίο ότι στο αμέσως προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στον κόκκινο Power Ranger που πήρε το σπαθί του κι έσφαξε τον συγκάτοικο του.
Η κουμουνιστική συνομωσία του ΣΥΡΙΖΑ εχει εξαπλωθεί και δίνει νέα θύματα κάθε μέρα.

Ο serial killer Varoufuckis αφού σκότωσε την τρόικα και λίγο αργότερα τον καθηλωμένο Σόιμπλε, αυτοκτόνησε σήμερα και τον Heinz-Joachim Neubürger, πρώην διευθύνων οικονομικό σύμβουλο της Siemens την περίοδο των σκανδάλων της.

Ο Neuburger μετέφερε τις δόλιες πρακτικές της JP Morgan στην οποία εργαζόταν παλαιότερα στην Siemens για να αυξήσει τις εξαγωγές της μέσω ... δωροδοκιών.

Το 2006 παραιτήθηκε όταν σκάσαν τα σκάνδαλα με πιο ηχηρό από αυτά το ελληνικό και συνέχισε την καριέρα του μετά από διακανονισμό για τα σκάνδαλα σε μικρότερες εταιρίες.

Δε γνωρίζουμε την ώρα και τις συνθήκες της αυτοκτονίας του. Αν αυτή έγινε μετά τη συνέντευξη τύπου Βαρουφάκη-Σόιμπλε όπου ο σατανικός Βαλασόπουλος της Εφ Συν είχε το θράσσος να θέσει το θέμα Χριστοφοράκου-Siemens, κάτι τέτοιο θα αποτελεί διαβολική σύμπτωση.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο δύο είναι τα τινά: Είτε η Γερμανία “καθάρισε” το σπίτι της όπως προείπε και ο ίδιος ο Σόιμπλε, είτε, το πιο πιθανό, ο Neuburger θυσιάστηκε για να μην εκτεθεί η χώρα του σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει το σκάνδαλο Siemens ως διαπραγματευτικό όπλο.

Δεν είναι ότι η Γερμανία δεν έχει βρωμιά. Απλά απαγορεύεται να χαλάσεις το προφίλ της άσπιλης και ακριβοδίκαιας Γερμανίας. Έτσι, ενώ στην Ελλάδα, το δεξί χέρι του Σημίτη Τσουκάτος περηφανευόταν δημοσίως πως τα πήρε από τη Siemens για τα βρώμικα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και είναι στα πούπουλα, ο Neuburger και πλήρωσε μεγάλο ποσό και τελικά αυτοκτόνησε.
Και όλα αυτά επειδή. όπως τουλάχιστον μας επιτρέπεται να εικάζουμε, ένας δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση και ένας έλληνας υπουργός έδωσε μια απάντηση.

Τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Δεν πρόκεται να χύσουμε δάκρυα για αυτόν όμως. Δε μας περισσεύουν άλλα. Ελπίζουμε και οι αγαπημένοι του Neuburger να στείλουν κάποτε συλληπητήρια στις χιλιάδες οικογένειες των Ελλήνων που αυτοκτόνησαν, θύματα του Neuburger, του Σημίτη, του Σαμαρά και του Παπανδρέου.
Εγώ πάντως δεν έχω δεχτεί συλληπητήρια απο κανέναν τους για τη μητέρα μου.

Κοσμοχαλασμός συμβαίνει από τότε που ξαναψηφίσαμε ελληνική κυβέρνηση: ακόμη και η πρώην παρακρατική Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την κυβέρνηση αυτή ως πατριωτική, ενώ οι συνομιλητές της και ακροδεξιοί σύμβουλοι του Σαμαρά Κρανιδιώτης και Μπαλτάκος που θέλαν να “σκοτώσουν” το ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αρχίζουν να αναθεωρούν. Ο Μπαλτάκος δε, βαράει προσοχή στη νέα κυβέρνηση.

Ίσως κάποτε να συνειδητοποιήσουν ότι υπηρέτησαν μια προδωτική κυβέρνηση. Ψέμματα: δεν την υπηρέτησαν απλά, διαμόρφωσαν την ατζέντα της.

Αυτοί δεν πρόκειται να αυτοκτονήσουν. Ούτε ο Πάγκαλος πρόκειται να αυτοκτονήσει όπως δεσμεύτηκε προεκλογικά: Δεν πειράζει. Αυτό το παχύδερμο θα το πνίξει μια μέρα το ίδιο του το λίπος.

Το βασικό είναι ότι πλέον σαν χώρα αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να εμποδίσουμε την αυτοκτονία μας.

Τη σκανδάλη της ρωσικής ρουλέτας άρχισαν να την τραβούν πλέον και οι Γερμανοί. Και ήδη μετράν τρεις νεκρούς.

Τα ναζιστικά τους αντίποινα έρχονται.

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 6/2/2015

1 σχόλιο: