Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Τσακίστε τα φασιστόπαιδα όπου τα βρείτε.Υπάρχει ένας κυρίαρχος φασισμός που εργαλειοποιεί κατά τόπους φασιστικές τάσεις, πότε πραγματικές και συχνότερα φανταστικές για να μένει στο απυρόβλητο.
Είναι ο φασισμός της ΕΕ. Ο φασισμός που απαγορεύει τη δημοκρατία σε χώρες που διαφωνούν μαζί του. Που κάνει πραξικοπήματα έναντι εκλεγμένων κυβερνήσεων.
Αυτός είναι φασισμός και είναι κυρίαρχος και χρησιμοποιεί το φάντασμα του ιστορικού φασισμού ως αντιπερισπασμό.
Το μείγμα δε αυτού του φασισμού με το κομμουνιστογενές κομμάτι αυτού του παλαιοκομματικού μωσαϊκού, αυτής της σούπας που λέγεται κυβέρνηση Συριζανέλ είναι διπλά εκτρωματικό:
Πολλοί Συριζαίοι έχοντας φυσικά τις πλάτες του πρωθυπουργού και των υπουργών του με ζήλο προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Νεοέλληνες είναι φασίστες και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα κανένα.
Με την Συμφωνία των Πρεσπών αυτός ο ζήλος ανέβασε πυρετό.
Εκατοντάδες χιλιάδων διαδηλωτών γίναν φασίστες.
Και τώρα σειρά έχουν τα παιδιά.
Απαγορεύονται οι καταλήψεις για την Μακεδονία.
Δεν κάνω πλάκα. Προκύπτει από τη συμφωνία των Πρεσπών.
Οι πορείες και οι καταλήψεις ανήκουν στην συριζαϊκή αριστερά που μπορούσε να κάνει πορείες και καταλήψεις για ψύλλου πήδημα, γιατί το σουσάμι στο κυλικείο του σχολείου δεν ήρθε από Κούβα, γιατί ο γυμναστής δεν ήταν αριστερόχειρας.
Το γιατί δεν είχε καμιά απολύτως σημασία. Το ότι μπορούσαν είχε σημασία.
Οι καταλήψεις και οι πορείες ως αυτοσκοπός.
Τότε που δεν είχαν την εξουσία, το να εμποδίζουν εκβιαστικά τους άλλους να κυβερνούν  ήταν η πρακτική που τους εξασφάλιζε κάποια προνόμια και παραχωρήσεις.
Τώρα όμως έχουν κάνει κατάληψη στην εξουσία και δεν την αφήνουν με τίποτε. Τώρα η εξουσία είναι ο αυτοσκοπός.
Δεν πάει ο Ζάεφ να περνά ότι αλυτρωτικό θέλει από την αναθεώρηση του Σκοπιανού συντάγματος.
Η συμφωνία των Πρεσπών μας δεσμεύει- μονομερώς. Παράγει ήδη αποτελέσματα. Καταλήψεις και διαδηλώσεις για μια κάποια ελληνική μακεδονία είναι αλυτρωτικές και ως εκ τούτου, απαγορεύονται.
Έτσι, αυτοί και τα μέσα τους, παίρνουν κάποια σκόρπια στιγμιότυπα από ανάμειξη εθνικιστών στις καταλήψεις για την μακεδονία και επιχειρούν να φτιάξουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και μέσα στα σχολεία.
Τσακίστε τα φασιστόπαιδα.
Κάποτε τρώγαμε λογοκρισία μόνο από το παπαδαριό. Τώρα τρώμε και από τους ευρωκομμουνιστές.
Διπλή ανελευθερία που αν συνδυαστεί και με την οικονομική ανελευθερία συνιστά σκλαβιά πλέον.
Σκλαβιά.
Αυτοί λοιπόν, οι υπηρέτες του μεγάλου φασισμού, μας προειδοποιούν για την άνοδο του φασισμού που οι ίδιοι προκαλούν καταστρέφοντας όλα τα κεκτημένα του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού, στην εργασία, στη μικρή ιδιοκτησία, τα πάντα όλα.
Και ο ηγέτης τους, επαγγελματίας καταληψίας, καλεί τους «φασίστες» της ιταλικής κυβέρνησης να παραδοθούν γιατί μετά θα  είναι χειρότερα.
Αυτό το παγκόσμιο υπόδειγμα συνθηκολόγησης άνευ όρων καλεί κι άλλους να μιμηθούν το παράδειγμά του.
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και φασίστες. Οι φασίστες.
Η λογοκρισία και οι μηχανισμοί τους είναι παντού.
Επαγγελματίες «αντιφασίστες» μισθωμένοι από τον Σύριζα ή που προσβλέπουν σε κάτι τέτοιο, έχουν κάνει τα κοινωνικά μήντια ένα κατάπτυστο πεδίο προληπτικής λογοκρισίας.
Μπάχαλο τα πάντα. Τα πάντα μπάχαλο.
Κι ο συγκυβερνήτης, ο και καλά πατριώτης  να τους βλέπει να ξεκινάνε κυνήγι μαγισσών και στα σχολεία.
Χειρότεροι κι από κομιτατζήδες.
Βγαίναν και κάνανε ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία κατά του Tramp και τώρα που βλέπουν τον ηγέτη τους να τον γλύφει, τσιμουδιά.
Έξω από το ΝΑΤΟ λέγαν και ποτέ πριν η Ελλάδα δεν είχε γίνει σε τέτοιο βαθμό προκεχωρημένο  φυλάκιο του.
Κλαίγαν για τους μετανάστες και τώρα τους αφήνουν να σαπίζουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τόση υποκρισία, τόση διγλωσσία, τόσο παρτάκιδες.
Οι επαναστάτες χωρίς αιτία τώρα φιλάν κατουρημένες ποδιές.
Και το πολυτεχνείο δικό τους. Κι όταν απολύτως δικαιολογημένα τις φάγανε από εξωκοινοβουλευτικούς τους είπαν κι αυτούς φασίστες. Ποιους; Αυτούς που οι Συριζαίοι τους είχαν στα ώπα ώπα για δεκαετίες γιατί λειτουργούσαν σαν άταχτα σώματά τους.
Τώρα όλα αλλιώς.
Και το υπουργείο προστασίας της Δημοκρατίας, τι ωραίος ευφημισμός, καλεί σε απολογία τους Λαφαζάνη και των Βουτσινά γιατί παρεμποδίζουν την δημοκρατία των πλειστηριασμών.
Ο φασίστας ο δείλός, αυτός που δεν τολμάει να πει έξω από τα δόντια, ναι ρε υπηρετώ τον ευροφασισμό, θα βγει να βγάλει όλους τους υπολοίπους φασίστες.
Και εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Καλώς τον δεχτήκατε τον Τατσόπουλο.
Σοφό το τραγούδι που προέβλεπε πως «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και γίναν όλα ροζ».
Όλα ροζ. To ροζ είναι το νέο μαύρο.
Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogpsot.com, 27/11/2018

4 σχόλια:

 1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

  «Μόνο με άλμα λογικής, αποδέχεσαι για τον εαυτό σου αυτό που θεωρείς απαράδεκτο για τους άλλους»

  ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, οι υπέρμαχοι των καταλήψεων, μας προέκυψαν αίφνης, πολέμιοι των καταλήψεων!
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ τις καταλήψεις θεσμό, εξανίστανται τώρα, γιατί γίνονται καταλήψεις!
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ τους μαθητές πολιτικοποιημένους, τους θέλουν τώρα χωρίς πολιτική άποψη!
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ τους μαθητές έξω από τον αυλόγυρο του σχολείου, τους θέλουν τώρα μέσα σ’ αυτόν!
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ τους μαθητές μπροστάρηδες στο μετερίζι των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων, τους θέλουν τώρα αμέτοχους!
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ τους μαθητές να συμμετέχουν μαχητικά στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πατρίδας τους -και όχι μόνον- τους απευθύνουν τώρα νουθεσίες να επιστρέψουν στα θρανία τους!
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ρε παιδιά; Τι άλλαξε;
  Α, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μιλάνε τώρα, για Μακεδονία και για πατρίδα! Και είναι φασίστες όσοι μιλάνε για Μακεδονία και για πατρίδα!
  ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, λοιπόν;
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι οι φασίστες μιλάνε για Μακεδονία και για πατρίδα, αλλά όλοι όσοι μιλάνε για Μακεδονία και για πατρίδα, δεν είναι φασίστες.
  ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που μιλάνε για Μακεδονία και για πατρίδα, δεν είναι φασίστες.
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τα χαρακτηρίζουν συλλήβδην φασίστες, με πρώτο τον Υπουργό Παιδείας. Είναι νωρίς να τα στιγματίσουν με μια τόσο σιχαμερή ταμπέλα.
  ΦΥΣΙΚΑ το ίδιο έκαναν και με τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Χαρακτήρισαν συλλήβδην όλους τους συμμετέχοντες φασίστες, χωρίς ίχνος ντροπής! Λες και η ευαισθησία για την πατρίδα αποτελεί μονοπώλιο των φασιστών!
  ΛΟΙΠΟΝ; Όταν οι καταλήψεις γίνονται για θέματα της δικής μας ατζέντας είναι ευπρόσδεκτες. Όταν όμως, γίνονται για θέματα που δεν ανήκουν σ’ αυτήν, απαράδεκτες.
  ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ δυο σταθμά.
  ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ, δεν πάει έτσι, βρίσκει!
  ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ είναι καλές όταν καθοδηγούνται από καθηγητές και γονείς μειοψηφιών που έχουν μπουκώσει τα μυαλά των παιδιών τους με τόνους κομματικής και αφελληνιστικής προπαγάνδας, κακές όμως, όταν οι μαθητές θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την, ούτως ή άλλως, προβληματική συμφωνία των Πρεσπών και να υπερασπιστούν την ελληνική Μακεδονία.
  ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ έκαναν κατάληψη και διαμαρτυρίες για το καθεστώς Μαδούρο -ή κάτι παρόμοιο- οι ντόπιοι «προοδευτικοί» θα πετούσαν τη σκούφια τους απ’ τη χαρά τους και θα υπερθεμάτιζαν (θυμόμαστε, βέβαια, οι παλιότεροι, τους «αγώνες» που έκαναν για τη μακρινή Νικαράγουα και την εκκωφαντική σιωπή τους για το γειτονικό καθεστώς Χότζα.).
  ΤΩΡΑ, που τα παιδιά φωνάζουν για τη Μακεδονία, τα αποκαλούν ξεδιάντροπα φασίστες.
  ΠΑΙΔΙΑ, κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας, και μη δίνετε σημασία στους εθνομηδενιστές, που για όλο τον πλανήτη νοιάζονται εκτός απ’ την πατρίδα τους.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, όλους τους άλλους φασίστες, εκτός από τους εαυτούς τους, είναι οι ίδιοι φασίστες. Τον φασισμό τον έχουν καραμέλα στο στόμα τους. Δεν τολμάς να διαφωνήσεις μαζί τους και σου τον φτύνουν κατάμουτρα. Όταν όμως, χαρακτηρίζεις τον άλλο φασίστα, επειδή απλώς έχει διαφορετική άποψη από σένα, αυτοχαρακτηρίζεσαι.
  ΦΩΝΑΞΤΕ για τη Μακεδονία. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σας φιμώσει..
  ΛΕΜΕ ΟΧΙ στους φασίστες που μαγαρίζουν την έννοια της πατρίδας με τα απάνθρωπα ιδεολογήματά τους, όχι όμως, και στους εθνομηδενιστές, που γι’ αυτούς η πατρίδα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα απλό κομμάτι γης, στο οποίο έτυχε να κατοικείς.
  ΒΛΑΠΤΟΥΝ εξίσου την πατρίδα και οι δύο.
  ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε, και αν δεν έχουμε δημοκρατία, τότε είναι που πρέπει να μιλάμε.
  ΜΙΛΗΣΤΕ, λοιπόν, για τη Μακεδονία, και για όσους τους χαλάει η φωνή σας, ευχηθείτε τους, περαστικά τους.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ σωστά τα λες Αγνωστε. Κάποιοι απο εμας έχουμε ακόμη μνήμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επειδή αριστερός και πατριώτης είναι δύο έννοιες πλήρως αντικρουόμενες και επειδή η λέξη πατρίδα σε μια υγιή κοινωνία θα έπρεπε να είναι ιερή, για να μην ξεχάσουμε όσα ξέρουμε, οι κάθε είδους "αριστεροί" θα πρέπει στο (υγιές) μέλλον να επανεκπαιδευτούν ή να απελαθούν δια παντός!! Αυτό με την αριστερά έχει παραγίνει και το βλέπουμε όλοι πεντακάθαρα πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν θα διαφωνήσω στο ότι έχει παραγίνει. Δεν έχω καν λέξεις για να περιγράψω το πόσο έχουν ξεφύγει. Από την άλλη, εγώ στη θέση σου δεν θα έδινα πάτημα στα επιχειρήματα της καθεστωτικής αριστεράς και των εξωκοινοβουλευτικών τους τραμπούκων. Ας τους αφήσουμε στη ρητορική μίσους.

   Διαγραφή