Κι ενώ η χώρα βρίσκεται σε διαρκή επιδημιολογικό συναγερμό, ενώ τα μέτρα εντείνονται και παίρνονται ακόμη και για περιοχές που έχουν κάτω από δέκα εξακριβωμένα φορείς, τα τεστ μας τελείωσαν.
Η εξίσωση είναι απλή: Περισσότερα τεστ, περισσότεροι θετικοί, περισσότερα και όλο και πιο παράλογα μέτρα. Ο φόβος φυλάει τα έρμα.
Δυστυχώς για τους σωτήριους φωστήρες μας, δεν είχαμε περισσότερους θετικούς.
Όπως φωνάζω στα κοινωνικά μέσα από τα μέσα Αυγούστου, για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους, την αρχική έξαρση του Αυγούστου, την ακολούθησε πλατώ με ελαφρή αλλά σαφή πτωτική τάση.
Μπορείτε να φανταστείτε τον πανικό τους.
Έτσι, ρίξαν ότι τεστ είχαν για να τσιμπήσουν νουμεράκια.
Όχι μόνο δεν τα πήραν.
Τώρα, εξαιτίας της μαλακίας που τους δέρνει, επειδή θέλαν
μια ακόμη αυτοεκλπηρούμενη προφητεία, είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό,
χωρίς ραντάρ.
Τώρα θα περιμένουν να μαζέψουν αντιδραστήρια και θα ξανακάνουν μαζικά, μπας και πάρουν μεγάλα νούμερα στα μέσα Σεπτέμβη. Και έτσι, πάλι θα τους τελειώσουν. Οποίος σχεδιασμός. Είναι να τους θαυμάζεις.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Η δήλωση Σήψα ότι θα έχουμε δεύτερο κύμα τον Δεκέμβριο, αποτελεί σαφή παραδοχή ότι οι δηλώσεις του συναφιού του ότι βρισκόμαστε σε δεύτερο κύμα, είναι fake news, όπως τόνιζα από νωρίς.
Την ίδια στιγμή, ο ιός τρυπώνει εκεί ακριβώς που δεν έπρεπε να είναι: σε γηροκομεία και σε νοσοκομεία.
Και είμαστε πλέον χωρίς τεστ, όταν σε όλο το προσωπικό, τους ασθενείς και τους τροφίμους έπρεπε να γίνονται δύο τεστ κάθε βδομάδα.
Μέχρι και σήμερα, σε επαφή έχουν έρθει με τον ιό από 500 μύρια εώς ένα δις.
Από τους 800.000 θανάτους, το 80% οφείλεται στο ότι νοσοκομεία και γηροκομεία γίναν εστίες.
Ένα 5% του πληθυσμού, αυτό που έπρεπε πρωτίστως να προστατευτεί, έδωσε το 80% των θανάτων.
Και αυτή την φαρσοτραγωδία, την βλέπουμε να επαναλαμβάνεται και στην Ελλάδα, όπου ένα και μόνο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι, έχει δώσει μεγάλο ποσοστό των θανάτων της δεύτερης φάσης.
Όλος ο πλανήτης να είχε κολλήσει, κυριολεκτικά δεν θα είχες τόσους νεκρούς αν προστάτευες νοσοκομεία και γηροκομεία.
Είστε σίγουροι ότι είστε επιδημιολόγοι; Είστε σίγουροι ότι είστε κυβερνήσεις;
Και σεις που δεν τους έχετε πάρει με τις πέτρες, εσείς που ακούτε ευλαβικά ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι, είστε σίγουροι ότι είστε έλλογα όντα; Γιατί μέχρι τώρα, το αντίθετο έχετε αποδείξει.
Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 3/9/2020
Η περίπτωση στο Ασβεστοχώρι μου δημιούργησε την εξής απορία. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω από τα 35 κρούσματα στο γηροκομείο οι 20 πέθαναν. Έχουμε δηλαδή ένα ποσοστό θνησιμότητας πάνω από 50%. Από την άλλη διαβάζοντας την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης για τον Ιούλιο στην Ελλάδα σε ηλικίες πάνω από 65 ετών η θνησιμότητα ήταν κάπου στο 20%. 155 στα 781 άτομα και λογικά η πραγματική θα ήταν ακόμα λιγότερη. Πως μπορούμε και έχουμε τόσο μεγάλες αποκλήσεις;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύλογη απορία και δεν μπορώ να την καλύψω πλήρως. Τα ποσοστά στα γηροκομεία είναι δραματικά μεγάλα καθώς εκεί πηγαίνουν ανθρώπους που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Με άλλα λόγια έχεις 65++ συν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
ΔιαγραφήΤέλειο!!!👍
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε για το άρθρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥποθέτω ότι γνωρίζεις για την συνάντηση:
https://www.youtube.com/watch?v=q8vRAaPhqSs&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=q8vRAaPhqSs&feature=emb_title
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ
Συγγνώμη. Λόγω φόρτου εργασίας με το βιβλίο, δεν μπαίνω τόσο συχνά πια στο blog, και δεν βλέπω τα σχόλια για να τους δώσω έγκριση
Διαγραφή