Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Η λύση στο μυστήριο των ανεξήγητων παιδικών ηπατιτίδων;



Τον Αύγουστο του 2020, θα γράψω στα σόσιαλ μήντια:  «Οι συνθήκες απόλυτης αντισηψίας είναι ανέφικτες στην κοινωνία… Η υπόθεση της υγιεινής που υποστήριζε ότι παιδιά που μεγαλώνουν σε συνθήκες αντισηψίας μπορεί να έχουν πρόβλημα με την ωρίμανση του ανοσοποιητικού τους, δεν νομίζω να είναι εντελώς αβάσιμη… Και σειρά φέτος θα έχουν και τα παιδιά σας. Δύο μήνες εγκλεισμού θα είναι ταμάμ για τις λοιμώξεις. Και αυτή τη φορά, δεν θα κλάψω. Όχι δεν θα κλάψω.»

Τα επόμενα καλοκαίρια, οι παιδιατρικές κλινικές θα πήξουν από παράδοξες εκδηλώσεις παιδικών ιώσεων μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αρκετές από αυτές είναι μάλιστα συνλοιμώξεις με δύο και τρεις ιούς. Γρίπη, Covid, RSV, αδενοϊοί, ότι έχει ο μπαχτσές.

Αλλά σπάνια θα μιλήσουν για αυτά τα παράδοξα καλοκαιρινά ξεσπάσματα στα μήντια.

Οι αιφνίδιες ανεξήγητες οξείες παιδικές ηπατίτιδες θα σκοτώσουν παιδάκια και θα οδηγήσουν ακόμη περισσότερα από αυτά σε μεταμοσχεύσεις.

Ο θάνατος ενός παιδιού στην Ελλάδα από αυτήν την ηπατίτιδα θα περάσει στα ψιλά. Κάποιες ζωές περισσεύουν και κάποιες αιτίες θανάτου, είναι πιο σοβαρές από άλλες.  

Ειδικοί από όλον τον κόσμο, ακόμη και καθεστωτικοί που στήριξαν τις καραντίνες, θα αρχίσουν να επικαλούνται ως πιο πιθανή ερμηνεία, την υπόθεση/πρόβλεψη που έκανα από τους πρώτους μήνες της πανδημίας, πως οι καραντίνες δημιούργησαν ένα κενό στην ανάπτυξη του ανοσοποιητικού των παιδιών, χωρίς να ανοίξει ένα ρουθούνι για το τι έκαναν οι καραντίνες στα παιδιά.  

Θα επιχειρηθεί να συνδεθεί ο αδενοϊός με τις παιδικές ηπατίτιδες. Αλλά και αυτή η απόπειρα, είναι γεμάτη τρύπες: Μόνο ένας αδενοϊός προκαλεί ηπατίτιδες και αυτό σε άτομα με ανοσοκαταστολή. Οι αδενοϊοί δεν βρέθηκαν σε όλες τις ηπατίτιδες και ήταν διαφορετικών τύπων μεταξύ τους.

Ήταν προφανές, ότι η υπόθεση των αδενοϊών, ήταν αδύναμη και πως ο αδενοϊός δεν μπορούσε να προκαλέσει αυτές τις ηπατίτιδες, τουλάχιστον όχι από μόνος του.

Θεωρίες που θα συνέδεαν τις παιδικές ηπατίτιδες με τον αδενοϊό του χιμπατζή στο εμβόλιο της Astra, θα δημιουργούσαν αίσθηση και ρεύμα στους κύκλους των ανθρώπων που είπαν έμπρακτα και δικαίως όχι στον μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό/πειραματισμό, μια αυθαίρετη σύνδεση που θα συνέβαινε αργότερα, παντελώς άστοχα πάλι και με την ευλογιά των πιθήκων.

Αυτές οι θεωρίες, παράκαμπταν με μεγάλη ανεμελιά το γεγονός ότι η διάμεση ηλικία των παιδιών με ηπατίτιδες ήταν τα 2,5 χρόνια, τα παιδιά της καραντίνας, και ως εκ τούτου ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία τους ανεμβολίαστα και πως το Astra έχει καταργηθεί στις μικρές ηλικίες εδώ και πολύ καιρό. Στην πράξη, πότε δεν δόθηκε σε μικρές ηλικίες.

Συνεχίζοντας τα λογικά άλματα, αυτές οι θεωρίες επικαλέστηκαν την έμμεση μετάδοση του εμβολίου από ενήλικες σε παιδιά, παρακάμπτοντας με χαρακτηριστική ανεμελιά το ότι, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να βλέπαμε πολύ συχνότερα ηπατίτιδες σε μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν εμβολιαστεί.  Υπάρχουν μεν ηπατίτιδες από εμβόλιο, η συχνότητα τους όμως δεν δικαιολογεί την θεωρία της πρόκλησης ηπατίτιδας από έμμεση μετάδοση μικροποσοτήτων εμβολίου. Θα έπρεπε να βλέπαμε, εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια από εμβολιογενείς ηπατίτιδες, για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε πως οι πάνω από χίλιες ηπατίτιδες σε παιδιά μέχρι τώρα, οφείλονται σε έμμεση μετάδοση του εμβολίου. Και όχι, δεν τις βλέπουμε τόσο συχνά στους εμβολιασμένους, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα δεδομένα.

Η υπόθεση λοιπόν αυτή, είναι το λιγότερο ασθενής, ίσως κι ευφάνταστη.

Ας μιλήσουμε λίγο για πολύ ενδιαφέρουσα οντότητα: Τον AAV: Τον λεγόμενο Σχετιζόμενο με Αδενοϊό Ιό.

Αυτός ο ιός ανήκει σε μια άλλη οικογένεια που δεν έχει μεγάλη σχέση με τους αδενοϊούς:

Το όνομα του το πήρε γιατί βρίσκεται σε καλλιέργειες και σε ιστούς μαζί με αδενοϊούς.

Ο ιός αυτός, δεν έχει φάκελο γύρω από την κάψα του, που σημαίνει ότι είναι περισσότερο εκτεθειμένος.

Στερείται μηχανισμών αναπαραγωγής. Για να πολλαπλασιαστεί, χρειάζεται μηχανισμούς αναπαραγωγής άλλων ιών, όπως ακριβώς οι ιοί χρειάζονται το γονιδίωμα των κυττάρων που προσβάλλουν για να αναπαραχθούν.

Με άλλα λόγια, χωρίς την συνύπαρξη άλλων ιών, ο AAV μπορεί να κάνει ένα και μόνο πράγμα πολύ καλά: Απολύτως τίποτε.

Αυτός είναι ο λόγος που ο AAV, δεν προκαλεί ισχυρή ανοσολογική απάντηση: Για ποιο λόγο ο οργανισμός να μπει στον κόπο να καταπολεμήσει έντονο κάτι το οποίο, συνήθως δεν κάνει τίποτε;  

Οι παραπάνω λόγοι, τον έχουν κάνει ένα από το πιο προτιμητέα «οχήματα» (vector) για γονιδιακές θεραπείες.

Έχει βρεθεί όμως σε κλινικές δοκιμές, πως ο AAV, μπορεί να προκαλέσει πολύ ήπιες, ασυμπτωματικές ηπατίτιδες.

Επίσης, είναι αρκετά διαδεδομένος, με αντισώματα εναντίον του να βρίσκονται στο 30%, με 80% των ανθρώπων.

Κι εδώ πάμε στο ζουμί της υπόθεσης: Ο ιός αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Από μόνος του. Όταν όμως βρεθεί στην συντροφιά άλλων ιών, παίρνει μπρος κι αυτός, δανειζόμενος τους μηχανισμούς τους. Οι παιδικές συνλοιμώξεις λοιπόν που αφθονούν πλέον και μέσα στο καλοκαίρι, είναι ένα έξοχο έδαφος για την αναπαραγωγή του.

Δύο μικρές πρόσφατες μελέτες, βρήκαν τον AAV2 σε 9 από δείγμα εννιά παιδιών που είχαν την άγνωστου αιτιολογίας ηπατίτιδα, και σε κανένα από την ομάδα ελέγχου 58 παιδιών που δεν είχαν ηπατίτιδα.

Στο καπάκι, μια άλλη μελέτη βρήκε μεγάλο ιικό φορτίο AAV2 στα περισσότερα παιδιά από ένα δείγμα 28 παιδιών, μεταξύ των οποίων, πέντε χρειάστηκαν μεταμόσχευση.

Όπως περιγράφεται στον Guardian: «Αλλαγές στην εποχιακή κυκλοφορία των ιών, που προκλήθηκαν από την πανδημία (και φυσικά, ακόμη περισσότερο και από τις καραντίνες) μπορεί να έχουν πυροδοτήσει μια άνοδο σε συνλοιμώξεις που είναι συνήθως λιγότερο συχνές, προκαλώντας ηπατίτιδα σε κάποιες περιπτώσεις»

Η υπόθεση της ενεργοποίησης του AAV επί εδάφους συνλοιμώξεων στα παιδιά, είναι μια ωραία υπόθεση, πολύ πιο πλήρης από άλλες. Παραμένει όμως μια υπόθεση.

Ακόμη μεγαλύτερη υπόθεση όμως, είναι η υπόθεση παραπληροφόρησης από μήντια της υποτιθέμενης δικής μας πλευράς:

Έτσι, το pronews, αναφέροντας τις δύο μελέτες για την εύρεση AAV σε παιδιά με ηπατίτιδα, βάζει τον πηχυαίο τίτλο: «Ο ιός της οξείας ηπατίτιδας προέρχεται πιθανότατα από εμβόλια κατά του Covid-19 – Τι αναφέρουν δύο νέες μελέτες»

Και υπότιτλους:

«Ο ιός ΑΑV2 είναι η αιτία της πρόκλησης της οξείας ηπατίτιδας

Τα εμβόλια κατά του Covid-19 που χρησιμοποιούν τεχνολογία αδενοϊού-φορέα είναι υπεύθυνα για την έξαρση της οξείας ηπατίτιδας παγκοσμίως.

Π.χ. το εμβόλιο της AstraZeneca (Οξφόρδης), γνωστό στην επιστημονική κοινότητα ως εμβόλιο AZD1222 χρησιμοποιεί αδενοϊό από χιμπατζή ώστε να εκθέσει την πρωτεΐνη S του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στα κύτταρα του ανοσοποιητικού και να προάγει την ανοσολογική απόκριση.»

Αν εξαιρέσουμε το «ο ιός AAV2 είναι η αιτία της πρόκλησης της οξείας ηπατίτιδας» που όσο και να με δικαιώνει, είναι υπερβολή γιατί ακόμη είμαστε στο στάδιο της διερεύνησης, τίποτε από όσα υπάρχουν στον βασικό όγκο του δημοσιεύματος του Pronews, δεν έχει σχέση με τον τίτλο και τον υπότιτλο της pronews. Το κείμενο του Pronews αναφέρεται μόνο στις δύο μελέτες που βρέθηκε ο AAV2 σε παιδιά με ηπατίτιδα.

(Προς τιμήν του, το Pronews ανέβασε ένα αξιόπιστο άρθρο χωρίς αυθαιρεσίες, την επομένη).

Τα άλλα για τα εμβόλια, τα βγάλαν από την γκλάβα τους.

Να το ξαναπούμε: Τα παιδιά αυτά έχουν διάμεση ηλικία τα 2,5 χρόνια. Είναι ανεμβολίαστα. Με τόση προθυμία να παρακάμψουμε το προφανές, πάλι κάποιοι θα κάνουν μάγκες τα Hellenic Hoaxes. Για μια ακόμη φορά.

Τα εμβόλια, έχουν τα μύρια όσα κακά: Σε συνδυασμό με τις καραντίνες, έχει αυξηθεί η ευπάθεια των πληθυσμών. Το να στήνεις όμως κατηγορητήριο σε έναν σεσημασμένο κακοποιό με κατηγορίες που δεν ευσταθούν,  μπορεί και να βοηθήσει στην αθώωση του. Πόσο μάλλον όταν οι «δικαστές», είναι ούτως ή άλλως αποφασισμένοι να τον αθωώσουν.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ένας περίεργος Ιάπωνας γιατρός, είχε διατυπώσει την υπόθεση του AAV ήδη από τον Απρίλιο, επικαλούμενος συμπτωματολογίες.  

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 26/7/2022, agriazwa.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου