Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΛΕΤΗ: Δισθενές το εμβόλιο, σχεδόν διπλές οι παρενέργειες.

 


Από την αρχή φωνάζαμε πως θα οδηγηθούμε στην κατάργηση των κλινικών δοκιμών. Κι αυτό ακριβώς έγινε στην περίπτωση των πχιότερο επικαιροποιημένων εμβολίων Γιουχάν/Ο1, KAI Γιουχάν/Ο5, τα οποία είναι ούτως ή άλλως ξεπερασμένα από την τάχιστη και πολύτροπη εξελικτική πορεία του κορονοϊού, καθώς ο FDA και ο ΕΜΑ ζητήσαν από τις εταιρίες να προχωρήσουν στην ανάπτυξη των εμβολίων ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ στους ανθρώπους.

Διαμαρτυρόμασταν για την προσθήκη mRNA πρωτείνης ακίδας του αρχικού/αρχαϊκού πλέον στελέχους της Γιουχάν στα καινούρια εμβόλια και περιγράψαμε πως ο μόνος λόγος που μπορούσαμε να σκεφτούμε για αυτό, ήταν να ξεστοκάρουν οι εταιρίες το παλιακό mRNA.

Εκφράσαμε τις ανησυχίες μας, για το ποια θα είναι η αντίδραση του οργανισμού σε δύο διαφορετικές ακίδες ταυτόχρονα καθώς και τους φόβους μας για την συνύπαρξη ενός σχεδόν εξαφανισμένου ιικού mRNA με τα τρέχοντα, όσον αφορά πιθανούς ανασυνδυασμούς.

Καταδείξαμε μελέτη, που δεν έβγαζε το καινούριο εμβόλιο πιο αποτελεσματικό από το παλιακό απέναντι στα καινούρια στελέχη και το περιγράψαμε ως φιάσκο, παρότι υπήρχαν κι άλλες μελέτες με αντιφατικά αποτελέσματα.

Φρέσκια μελέτη, αρχίζει να ρίχνει φως στην πλήρη αδιαφάνεια των πρακτικών:

Σε υγειονομικούς σε Μ.Βρετανία και Γερμανία, μελετήθηκαν οι κοινές παρενέργειες από το καινούριο δισθενές εμβόλιο σε σχέση με μια επιπρόσθετη δόση από το παλιακό.

Να τονίσουμε πως η μελέτη δεν σχεδιάστηκε για τις απειλητικές για την ζωή παρενέργειες. Ο λογαριασμός αυτός θα μας έρθει μήνες μετά, αφού θα έχει γίνει η όποια ζημιά.  

Τα ευρήματα ήταν εντυπωσιακά: 84.6% των ανθρώπων που πήραν το καινούριο εμφάνισαν κοινές παρενέργειες σε σχέση με το 51% που πήραν έξτρα δόση του παλιακού.

Αυξημένη στον άξονα του καινούριου εμβολίου ήταν η χρήση φαρμακευτικής αγωγής για την αντιμετώπιση των παρενεργειών καθώς και οι μέρες που οι υγειονομικοί που το κάναν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν, κάτι που προφανώς επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα συστήματα υγείας, σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι κανένα εμβόλιο δεν σταματά την μετάδοση και δεν αποτρέπει απόλυτα ούτε και την νόσηση, με αποτέλεσμα τα πενθήμερα Covid των υγειονομικών, να δίνουν και να παίρνουν, ξανά και ξανά.

Περιμένουμε την πλευρά Πλεύρη να τοποθετηθεί απέναντι στα καινούρια δεδομένα, αν και γνωρίζουμε πως το μόνο δεδομένο που μετράει για αυτόν, είναι η τιμωριτική κι εκδικητική στάση απέναντι στους υγειονομικούς που δεν συμμορφώθηκαν.  

Η μελέτη αυτή, είναι πολύ σημαντική, καθώς, όπως τονίζουν και οι ερευνητές της «προδημοσιεύσεις, δεν καταλήγουν σε καταληκτικά αποτελέσματα για την επίπεδα αντισωμάτων των δύο συγκρινόμενων εμβολίων».

Επίσης, ρίχνει και κάποιο φως στο κρίσιμο ερώτημα που ταλανίζει δισεκατομμύρια ανθρώπων: Το «εγώ μαλάκας ήμουν που τo κανα»

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 16/11/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου