Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

END: Μια παραθρησκευτική οργάνωση εν τη γενέσει

END: Μια παραθρησκευτική οργάνωση εν τη γενέσει
Του Πέτρου Αργυρίου
Μια από τις πιο εύλογες απορίες σε σχέση με όλες τις εσχατολογικές θρησκείες, αιρέσεις και παραθρησκευτικά συστήματα πίστης είναι το γιατί οι πιστοί τους δεν απομακρύνονται και δεν αποσύρουν την πίστη τους μετά την έλευση του χρόνου που αυτές έχουν ορίσει ως ημερομηνία ενός αποκαλυπτικού μεταφυσικού γεγονότος το οποίο οι ίδιες έχουν προλογίσει, προβάλλει, για το οποίο έχουν οι ίδιες εγγυηθεί και το οποίο υποτίθεται ότι εγγυάται τον Θείο χαρακτήρα της συγκεκριμένης πίστης.
Ανάμεσα σε πλήθος άλλων προφητειών που συνέδεσαν με ορισμένες χρονολογίες, οι μάρτυρες του Ιεχωβά π.χ, έχουν δώσει προφητείες για κοσμογονικά συμβάντα που θα συνέβαιναν το 1914, το 1918, το 1925 και το 1975, κάποια από τα οποία θα σήμαιναν τη Δευτέρα Παρουσία, τον Αρμαγεδδών και άλλα τέτοια.
Παρά ότι κάθε φορά οι προφητείες διαψεύστηκαν οπότε και μεταχρονολογήθηκαν, η πίστη δεν κλονίστηκε και οι μάρτυρες του Ιεχωβά διατηρούν μεγάλο όγκο πιστών.
Μα πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;
Η απάντηση είναι απλή: Η θρησκευτική και η παραθρησκευτική  πίστη δεν έχει καμιά σχέση ούτε με την πραγματικότητα ούτε με τη  λογική οπότε δεν υπόκειται σε διαψευσιμότητα ούτε από την πρώτη ούτε από τη δεύτερη.
Κάτι ανάλογο ισχύει με την αμερικανική END (End National Debt) του κυρίου Σώρρας και της ομάδας του, του Προέδρου κου Λαμπράκη και κυρίου Γεωργαντζά.
Χρονολογίες όπου θα συμβούν κοσμογονικά γεγονότα δίνονται από την οργάνωση για να μεταχρονολογηθούν με αφορμή μια ευφάνταστη αιτίαση ενώ άλλα σημαντικά γεγονότα ερμηνεύονται μέσα από μια φανταστική επίδραση της END στον κόσμο και τα τεκταινόμενα του. Το χέρι της END είναι τόσο αόρατο όσο το χέρι του θεού. Μόνο από το αποτέλεσμα μπορείς να καταλάβεις τις βουλές και τα έργα του Κυρίου και των εν λόγω κυρίων. Αν φυσικά πιστεύεις. Και αν πιστεύεις, η διάψευση, με όσα πραγματικά στοιχεία και αν γίνεται αυτή, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Η πίστη είναι πάνω από τη λογική και ο θεός ή η END ή οποιαδήποτε άλλη οντότητα ερίζει στο μεταφυσικό είναι πάνω και πέρα και πίσω από την πραγματικότητα.
Η δημιουργία της αμερικανικής END, ή μάλλον του συστήματος πίστης της έχει τις ρίζες της σε προηγούμενες μεταφυσικές που είχαν αναπτυχθεί στην ελληνική νοόσφαιρα. Το αυγό του φιδιού δημιουργήθηκε από την φιλοσοφία της ανωτερότητας της Αρίας φυλής προσαρμοσμένη στην Ελληνική φυλή όπως αυτή αναπτύχθηκε ανάμεσα σε άλλους από τους κους Πλεύρη και αργότερα Βελόπουλο με απόγειο της τον Ορθόδοξο Εθνολαϊκισμό του κου Καρατσαφέρη και με πλατφόρμα την υβριδική νεομυθολογία του κου Δημοσθένη Λαϊκόπολου, όπου έμπλεξε την ορθοδοξία με τους αρχαίους Έλληνες, με τους Ελ και τους εξωγήινους, τον Παρθενώνα με το μάτζου πίτσου και τον πίκατσου (η τελευταία σύνδεση είναι σατυρική και δεν έχει γίνει πραγματικά στο βαθμό που γνωρίζουμε).
Κοινό στοιχείο όλων αυτών: ο Έλληνας είναι ανώτερος: Είτε λόγω γονιδίων, είτε λόγω πίστης, είτε λόγω πολιτισμικών καταβολών, είτε λόγω γλώσσας είτε λόγω οποιουδήποτε συνδυασμού των παραπάνω, ο Έλλην ήταν είναι και θα παραμείνει ανώτερος. Ο  Έλλην αποτελεί το καλό αυτού του πλανήτη και για αυτό πολεμείται λυσσαλέα και δολερά από τις σκοτεινές δυνάμεις, ανάμεσα στις οποίες υψηλά ιεραρχούνται οι αλλόπιστοι και οι αλλόφυλοι, εμβληματικό συνδυασμό των οποίων αποτελούν οι Εβραίοι. 
Στο πολιτικό πεδίο αυτά τα ιδεολογήματα διαμόρφωσαν αντιλήψεις που θα διευκόλυναν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Στο πεδίο της μεταφυσικής πίστης όλοι αυτοί οι παράγοντες θα ζυμώνονταν και με την έλευση του χρηματοπιστωτικού Μεσσία κου Σώρρας θα δημιουργούσαν την END, η οποία μέσω της μεταφυσικής της στοχεύει και πολιτικά.
Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ως πολιτικό κίνημα. Σε κινήματα όμως μπορεί να υπάρχουν ηγέτες, όχι όμως μεσσίες. Αυτό είναι που διαφοροποιεί την END. Ο μεσσιανισμός της. Ο κος Σώρρας αποτελεί για κύκλους της END μεσσία. Όπως μου έχει μεταφερθεί χωρίς να είμαι για αυτόν το λόγο σε θέση να επιβεβαιώσω την αξιοπιστία της προφορικής μαρτυρίας, ο κος Λαμπράκης, ο πρόεδρος της αμερικανικής END δήλωσε σε κατ’ ιδίαν κουβέντα του ότι ο κος Σώρρας έχει έρθει από αλλού για να σώσει την Ελλάδα πρώτα και μετά τον πλανήτη.
Εγώ γνώριζα ότι ο Σώρρας είναι πατρινός. Κάποιοι άλλοι ίσως να πιστεύουν ότι προέρχεται από  το Άλφα του κενταύρου.
Και κάπως έτσι η νεομυθολογία της END αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή.
Ο κος Λαμπράκης να δηλώνει δημόσια με περηφάνια ότι στον κο Σώρρα δόθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση ομόλογα 3 τρις δολαρίων ως αντάλλαγμα για την πατέντα που ο κος Σώρρας τους έδωσε. Ποια πατέντα; Μα την πατέντα της ελεύθερης ενέργειας ηλίθιοι κακόπιστοι. Απόδειξη; Το διαστημόπλοιο που μετά από 17 μήνες ταξιδιού χωρίς πιλότο και καύσιμα, επέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 2012 στον πλανήτη μας[1]. Αυτό δήλωσε ο κος Λαμπράκης δημοσίως, το ξανατονίζουμε αυτό.
Όπως είπαμε το χέρι της END είναι το χέρι του θεού. Ένας θεός αόρατος μα πανταχού παρών και τα πάντα πληρών(ει). 
Αν δεν υπήρχαν κάποιοι σημαντικοί  παράγοντας δε θα ασχολιόμουν καθόλου με την End. Θα έλεγα άσε τους τρελούς στην τρέλα τους. Δυστυχώς όμως οι σημαντικοί παράγοντες που με υποχρεώνουν να εναντιωθώ στην END όχι από επιθυμία αλλά από καθήκον συγγραφικό υπάρχουν: Ο πρώτος είναι το οικονομικό έγκλημα. Ο δεύτερος είναι η εκμετάλλευση της λιγοστής ελπίδας που έμεινε σε αυτό το λαό να οργανωθεί και να αυτοαμυνθεί. Η αμερικανική END κάνει swaps της λιγοστής αλλά πραγματικής ελπίδας με πλουσιοπάροχες φούσκες. Ο τρίτος είναι  η περαιτέρω  γελοιοποίηση της Ελλάδας.  Ο τέταρτος είναι η ζημιά που συμβαίνει στις σχέσεις Ελλάδας-ομογένειας και η αναχαίτιση οποιασδήποτε πραγματιστικής δράσης.
Ο πέμπτος αφορά την ίδια τη νεομυθολογία της END και το πώς μπορούν να εξελιχτούν οργανωμένοι παραλογισμοί. Καθώς έχω ασχοληθεί με το θέμα είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι κάποιες από τις οργανώσεις που αναπτύσσουν νεομυθολογίες ή παραθρησκείες ενίοτε μετεξελίσσονται όχι μόνο σε εξτρεμιστικές δεξαμενές αλλά και σε καταστροφικές ή και αυτοκαταστροφικές οργανώσεις.
Κάποιες άλλες φορές οι νεομυθολογίες καταφέρνουν να αποκτήσουν στάτους θρησκειών όπως συνέβη με τη νεομυθολογία που ανέπτυξε ο κος Hubbard, τη σαϊντολογία.
Άλλες φορές όμως, όταν οι συνήθως από ιδιοτελή κίνητρα κινούμενοι Μεσσίες αρχίζουν να πιστεύουν στα ίδια τους τα ψέματα υμνούμενοι διαρκώς από τους πιστούς τους, τότε μπορεί να ζητήσουν από αυτούς «άλματα πίστης». Να αποδείξουν οι πιστοί την πίστη τους μέσω εξτρεμισμών, αυτοθυσίας, ακόμη και αυτοκτονίας. Να αποδείξουν ότι βάζουν την πίστη τους πάνω από την αξία της ανθρώπινης ζωής, της δικής τους ή των συνανθρώπων τους.
Τέτοια παραδείγματα δεν σπανίζουν. 
Α)O «προφήτης» Juffrey Ludgren π.χ αποσχίστηκε από μια άλλη αίρεση μετά από υπεξαίρεση χρημάτων από αυτήν. Είπε στους πιστούς τους ότι εν όψει της δευτέρας παρουσίας που πλησίαζε έπρεπε να καταλάβουν μια εκκλησία της αίρεσης. Παρότι αυτό τελικά δεν έγινε, ο Ludgren το 1989, με τη βοήθεια πιστών του «θυσίασε», δηλαδή δολοφόνησε μια οικογένεια με μικρά παιδιά.  
Β) Ο «τελευταίος προφήτης» Vernon Wayle Howell ανήλθε στην ηγεσία του «Κλάδου των Δαβιδιανών» αφού ο προηγούμενος ηγέτης τους δολοφόνησε έναν αυτοανακηρυγμένο μεσσία με τσεκουριά. Ο Howell τεκνοποιούσε με ζήλο τις γυναίκες της οργάνωσης καθώς τα 24 παιδιά του θα κυβερνούσαν εκ μέρους του Χριστού μετά τη Δευτέρα παρουσία. Απολογισμός νεκρών (1993): 82. Οι εναπομείναντες της οργάνωσης εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή.
Γ)1995-1997: «Ηλιακός Ναός»:  Ένας από τους δύο ηγέτες του που θα οδηγούσαν τους πιστούς σε πλανήτη που περιστρεφόταν γύρω από τον Σείριο, ο Luc Juliet, θεωρούσε ότι ήταν ο Χριστός. Ιστορικό οικονομικής εκμετάλλευσης των πιστών. Τελικός απολογισμός νεκρών σε Γαλλία, Ελβετία, Καναδά: 74 δολοφονηθέντες και αυτόχειρες . Η οργάνωση έχει ακόμη πιστούς.
Δ) «Η Πύλη του Παραδείσου»: Καθώς ο κομήτης Hale-Bopp πλησίαζε τη Γη το 1997, οι πιστοί της Πύλης του Παραδείσου αυτοκτονούσαν για να τηλεμεταφερθούν στο διαστημόπλοιο που βρισκόταν πίσω από τον κομήτη. Ο Σώρρας δεν είχε ανακαλύψει ακόμη την «ελεύθερη ενέργεια» του για να τους μεταφέρει εκεί με ασφάλεια. Τελικός απολογισμός:  41 νεκροί. Η οργάνωση ακόμη υπάρχει.
 Ε) Ο ηγέτης του «κινήματος για την αποκατάσταση των 10 εντολών του θεού» Joseph Kibweteere παράκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στο «Χριστό και τη Παναγία» όπου «ειπώθηκε» ότι ο κόσμος θα τελείωνε αν οι άνθρωποι δεν ακολουθούσαν πιστά τις δέκα εντολές. Η ημερομηνία που δόθηκε για την καταστροφή ήταν 31/12/1999. Όταν αυτή η ημερομηνία πέρασε ανεπιστρεπτί , ο Kibweteere μετέθεσε το τέλος του κόσμου για τις 31/21/2000. Επειδή βαρέθηκε να περιμένει για την καταστροφή, είπε να καταστρέψει τους πιστούς του. 1000 περίπου οπαδοί πυρπολήθηκαν στην Ουγκάντα το 2000
Οι επόμενες δύο οργανώσεις είχαν πέρα από τον πυρήνα της μεταφυσικής τους πίστης  ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο με την END: Είχαν όπως και η END πολιτικές επιδιώξεις. Ας μάθουμε για αυτές.
ΣΤ)  Ο αιδεσιμότατος Jim Jones παρουσίαζε τον εαυτό του ως μετενσάρκωση του Χριστού και του Γκάντι και προφήτεψε ότι θα γινόταν πυρηνικός πόλεμος τον Ιούλιο του 1965. Παρά τη διάψευση της προφητείας του ο Jones συνέχισε ακάθεκτος τη δράση του συγκεντρώνοντας γύρω από το πρόσωπο του θρησκευόμενα πλήθη. Ο στόχος του Jones ήταν πολύ διαφορετικός από τις εντυπώσεις που αρχικά άφηνε: Ο Jones ήταν μαρξιστής και χρησιμοποιούσε τη θρησκεία ως δόλωμα για να ξυπνήσει τους οπαδούς τόσο από το όπιο της θρησκείας όσο και του καπιταλισμού. Τελικός απολογισμός του «Αποστολικού σοσιαλισμού» του Jones το 1978 στον ομώνυμο  οικισμό Jonestown που ο ίδιος ίδρυσε; Πάνω από 900 νεκροί. Οι περισσότεροι αυτόχειρες και κάποιοι δολοφονημένοι.
Ζ) Οργάνωση: «Aum Shinri Kyo». Ηγέτης: Shoko Asahara, θεωρούμενος ως Χριστός από τους οπαδούς του. Ο Shoko δεν είχε μόνο θρησκευτικές επιδιώξεις. Φανατικός εθνικιστής όπως και οι άνθρωποι της END, θα ισχυριστεί ότι ταξίδεψε με χρονομηχανή στο 2006 και μίλησε με επιζήσαντες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Αυτός ήταν ο λόγος που φανάτισε τους πιστούς του για να πρωτοστατήσουν σε «μια παγκόσμια επανάσταση κατά των εχθρών της Ιαπωνίας». Μέλη της οργάνωσης δολοφονούν το δικηγόρο Tsutsami Sakamoto που διερευνούσε της δραστηριότητες της οργάνωσης καθώς και την οικογένεια του.
Η οργάνωση δοκιμάζει ανεπιτυχώς βιοτρομοκρατικές επιθέσεις. Το 1995 θα πετύχει τελικά να ρίξει αέριο νεύρων Sarin στον υπόγειο του Τόκυο. Τελικός απολογισμός της επίθεσης: 12 νεκροί και 5000 τραυματίες.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι η αμερικάνικη END θα φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο παρότι η ίδια δεν έχει διστάσει να καταφύγει σε εξαιρετικά ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες.
Αυτό που λέμε είναι ότι τα διαστημόπλοια της, η ελεύθερη ενέργεια της, οι οικονομικοί της μύθοι που συνεχώς μετατίθενται χωρίς ποτέ να διαψεύδονται, οι ΕΛ της, ο εθνικισμός τύπου Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με το μεσσιανισμό της παραθρησκευτικού τύπου αποτελούν ένα επικίνδυνο εκρηκτικό μείγμα.
‘Ηδη φανατικοί οπαδοί της φοβερίζουν στο διαδίκτυο με μια ασπρόμαυρη λογική του τύπου αν δεν πιστεύεις στα πιστεύω μας είσαι προδότης των πιστεύω μας οπότε είσαι προδότης, μια λογική θυμίζει την αντικομουνιστική λογική άλλων δεκαετιών. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους είναι εναντίον τους. Α ναι. Και προδότης. Άσχετα με το αν είναι αυτοί οι ίδιοι που διαρκώς προδίδουν αυτό που συχνά επικαλούνται: το Απολλώνιο φως: Τη λογική και την κριτική σκέψη.   
Οι άνθρωποι της αμερικανικής END δεν είναι ήρωες. Ακόμη και αν οι οικονομικές τους δραστηριότητες μπουν στο μικροσκόπιο των αρχών και διωχθούν όπως θα έπρεπε, ούτε κι ο διωγμός τους θα τους κάνει ήρωες. Ήρωας είναι αυτός που διαλέγει να θυσιάσει τον εαυτό του για το καλό των πολλών. Αυτός που είναι πρόθυμος να καταστρέψει και άλλους στο όνομα των πιστεύω του λέγεται φανατικός. Και η αμερικανική End σήμερα δεν είναι παρά ένα άντρο φανατικών και επομένως επικίνδυνων ανθρώπων.


[1] http://www.iefimerida.gr/news/71230/%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-17-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

20 σχόλια:

  1. Σου βάζω κι εγώ "excellent" για τον τρόπο που με πολύ ζήλο αγωνίζεσαι να περάσεις εμμέσως μηνύματα συγχέοντας και διαβάλλοντας τον κόσμο, υπηρετώντας το σύστημα για το οποιο δουλεύεις. Επίσης πολύ "έξυπνο" να παρουσιάσεις τους φιλικά προσκείμενους στην END ως φανατισμένους οπαδούς που φοβερίζουν και απειλούν στο διαδίκυο. Σε συγχαίρω για την αντικειμενικότητα της συγγραφικής σου πένας και την αμεροληψία της ερευνας σου. Περαιτέρω δεν χρειάζεται να αναλύσω, έχεις την σχετική ευφυΐα να καταλάβεις ότι ο κόσμος έχει ΞΥΠΝΗΣΕΙ και διαβάζει ανάμεσα και πίσω από τις λέξεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπες ότι περνάω "έμμεσα μηνύματα". Καθόλου τα μηνύματα τα εκπέμπω άμεσα.
      Είπες ότι συγχέω τον κόσμο. Κρίνω πως το κείμενο ήταν σαφές.
      Είπες ότι διαβάλω τον κόσμο. Ο διάβολος τάζει εγώ όχι. Η end τάζει, εγώ όχι.
      Είπες ότι υπηρετώ το σύστημα για το οποίο δουλεύω. Το μόνο "σύστημα" για το οποίο δουλεύω λέγεται αλήθεια, όπως τουλάχιστον εγώ μπορώ να την αντιληφθώ. Κατά τα άλλα αν έμπαινες στον κόπο να με ψάξεις λίγο, θα δεις ότι ελάχιστη σχέση είχα με τα ντόπια ή τα ξένα συστήματα. Αντίθετα σπάνια θα βρεις κάποιον με τόσο έντονη και βάσιμη πολεμική απέναντι τους. Με την εξαίρεση βέβαια του όταν μια τάξη πραγμάτων αμύνεται απέναντι σε έναν εισβολέα. Όλα αυτά λοιπόν έχω κάθε ηθική υποχρέωση να στα αντιγυρίσω καθώς λασπώνεις για τις δικές σου σκοπιμότητες μια από τις λίγες ανεξάρτητες φωνές στη χώρα. Όσο για το ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει, σε αυτό θα συμφωνήσω. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί ακόμη που λειτουργούν με το πιο πρωτόγονο επίπεδο της νοητικη΄ς τους λειτουργίας, με τον μαγικό τρόπο σκέψης. Σε αυτούς άλλωστε στοχεύει και η εσχατολογική οργάνωσή σας η οποία μαζέυει ότι ορφανή φύρα έχει ξεμείνει σε αυτόν τον έρμο τόπο για να κάνετε ένα αυτοκρατορικό μανδύα από ιδεολογικά ξέφτια και απωθημένες μαλακίες

      Διαγραφή
  3. This is Part One, of a Three Part Commentary :
    It is without question that you have absolutely no idea how the current "global fractional banking system works", and how it operates, and creates money "out of thin air". It is without question that you have absolutely no interest in questioning and investigating facts which are before you as to what, who, why, and how "foreign", anth-Ellinika forces have kept Ellas, Ellines & Ellinismos, enslaved for more than 2000 years counting the present time line. It is without question that you have absolutely no interest in questioning even the most remotest possibility that "what presently appears to be" - as it relates to the so called total debt supposedly owed by Ellas & Ellines, and that it may not be as it appears and, quiet possibly "someone" with ulterior motives is trying desperately to make it appear as if though it is a fact (you need only see what President Rafael Correa did in Ecuador where he destroyed the IMF & World Bank and got rid of more than $20 billion dollars in phoney debt that burdened the Ecuadorean people). An often used phrase goes like this "Figures Dont Lie & Liars Dont Figure". Can you (since "truth" is what you seek as you say here in your article) justify Germany not having paid Ellas, Ellines, & Ellinismos the more than $1 Trillion it owes to Greece from the 2nd World War invasion & genocide that Germans Nazis caused in Greece where more than 1 million people died from their atrocities? Can you justify Konstantine Karamanlis being a paid German agent, and "deliberately" not trying for war crimes more than 1000 German war criminals, and even going as far as sending the 1000 files "to Germany for Germany to try the war criminals "in Germany"..!! Can you justify the current "crop" of "stool pigeon politicians" having looted, and embezzled in total more than $100 billion over the last 30 years (as an example see the Lagarde List and you will get a taste, which by the way it is not "the total list" as it has been "altered" and the true list contains even more names), all of whom should rot in jail, or as Plastiras did, take them to GOUDI and deal with them once and for good. Can you justify the conspiracy & invasion of Cyprus in 1984? the slaughters of 1912, 1913, 1922, 1956??, (which total more than 200,000,000 Ellines slaughtered since 329 A.D.) Can you justify the gradual destruction of Education, Merchant Marine Industry, and all other "producing industries in Ellas"? Can you justify the deliberate "loading" of all these illegal immigrants into Greece - who ALL "just happen to be Muslims"? Can you justify Papoulias taking an oath in March 2005, "to shrink the borders of Greece"? (it is probably all a co-incidence) Can you justify the treasonous games regarding Northern Ipiros, Skopia, Asia Minor, Pontos, Cyprus, and all other issues that concern Ellas, Ellines & Ellinismos?? (I know, I know, I know, it is ALL a co-incidence).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Part Two.
    Do you know what happened in 1932 when the merger agreement and its terms and conditions between National Bank of Greece (NBG) and Bank d' Orient (Orient) were not completed, not fulfilled, and the shareholders (do you know who the biggest shareholder in NBG Bank is and was in 1932?) of Orient were not paid as per terms and conditions of the Merger Agreement? Do you know that not even the minimum 50% of the Orient shareholders were not even present in such general meeting of the shareholders of the Orient to vote on a merger and or the merger agreement with NBG? Did you even stop for a "second" to say "wait a minute, lets see what these people may be able to do given that what the IMF & World Bank and Papandreou & Co., say is all doom and gloom and as a result they have killed more than 7000 Greeks and more than 50000 additional Greeks are "living dead". (for more explicit details of what IMF does when it goes into any country read up "John Perkins the confesions of an IMF Hit Man" and you will get a taste) But, I am willing to bet that you did not, and the fact that you have come forward to attack these well meaning people (whoever they are) (and I am willing to bet that you would not have written such an article in the event a similar "offer of funding was announced by a Chinaman, a Japanese, a German, a Frenchman, an Anglo, and American, the Vatican, a Russian, the Patriarch of Constantinople, an Arab, a Spaniard, or some Ashkenazim Khazar sub-human like you - BUT - because it was announced by Ellines you had to try to undermine them) " - whom I am willing to bet that you do not know personally - without even having the decency to call them, speak to them, inquire with them and about them, you write this article hoping that you will smear them (I forgot, "you are in the book selling business"), such that the "sensation" that you may cause will help you sell more books. Just because you "happen" to have a Greek "sounding name", it does not mean or imply that you are Greek, possibly, you only speak Greek - and not well either, since, you have absolutely no clue of what Ellas, Ellines, & Ellinismos is, and what it means. You do not even know the meaning and the etymology of the words Ellas, Ellines and Ellinismos, for, "what makes you an Ellina are your "deeds", "your work", "and the results of your work", and NOT your words. Ellines, and Phil-Ellines the world over are "up to speed" with your lewed attempt to portray Ellines who wish to help, assist, and support our Ellas, Ellines and Ellinismos with an alternative proposal and thus stop the senseless killing of Ellines by the anti-Greek barbarians of whom you are one, with such a dirty brush, but you have failed.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Part 3.
    But, - my friend the "scam" is up - Ellas, Ellines & Ellinisms know that anth-Ellines like you and your friends who have been playing a scam on the backs of Ellas, Ellines & Ellinismos, and, as you know, with all this "light" that has been shed on this scam & conspiracy, it cannot possibly operate any more and it has come apart. To give you an example, if 2.5 years ago someone had told that "in a short while Tzohatzopoulos and other stool pigeons like him - would be in jail"..would you have believed it? And now, lo and behold "the Lagarde, the Spiegel, the Stern, the Siemens lists have all appeared", and the slaughter of the anth-Ellines and the enemies of Ellas, Ellines, and Ellinismos will intensify, and heroic prosecutors like Peponis, Mouzakitis, and others will finally dethrone one after the other anth-Ellines. My friend, "the tide has turned", and a tsunami of Ellinismos and Phil-Ellinismos is coming in to clear the crap and rot in our Ellas (much like our Iraklis did with the crap in the stables of Augeas about 20,000 years ago. Given that we have deduced that, "by your own very words you have confirmed that you are an anth-Ellina, and only someone who only speaks Ellinika - and not very well, the above information is not for you, as you will not possibly understand it - however, (let me see if I can try to simplify this a bit more so as even a sub-human like you may understand), every time you take a "breath of air", you "intake" oxygen & hydrogen, and how do we know that this is so? - it is only because some Greek, about 1,000,000 years ago, (more or less give or take 500,000 years) said so, and it has not changed since that time, and I can go on ad infinitum and describe how - even you a sub-human anth-Ellina like you - lives in a Greek World, which has been constructed and developed by our Glorious Ancestors going back to more than 1,000,000 years. It is understood - we Ellines & Phil-Ellines understand why sub-humans and anth-Ellines like you are trying (and you have failed) to undermine "anything" Greek, but, next time you "take a breath" you have NO CHOICE but be reminded again of what Ellas, Ellines & Ellinismos has done, even for a sub-human like you. To be certain, I dont expect you to publish this comment, as I dont think a sub-human like you can stand the criticism of "your truth as you see it" as it has been ripped apart by the synoptical analysis above which you cannot possibly return, defend and rebut. You tried, like all other anth-Ellines to "paint" well meaning Ellines with a dirty brush, but it did not work. The world over knows, that what we have before us is a scam, a conspiracy which has come apart, and we have identified the anti-Greek perpetrators of whom, you are one, and your time is up. Remember and do not forget Irakli and what he did to all the crap in the stables of Augeas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α) "Έλληνα", γράφε ελληνικά. Δεν είμαι φίλος σου και δε θα ήμουν ποτέ φίλος σου. Ενώ αρκετοί από εσάς τους εντιανούς υπηρετήσατε τους υποδουλωτές μας έρχεστε τώρα να πουλήσετε απάτη. Για την απάτη του χρηματοπιστωτικού τα ξέρω, προσπάθησα να ενημερώσω τους συμπατριώτες για πολλά πολλά χρόνια για πολλούς μα πάρα πολλούς κινδύνους. Έχασα τα χρόνια μου παλεύοντας σε αυτή και για αυτή τη χώρα. Εσείς οι βαρεμένοι Αμερικάνοι και οι εξίσου βλαμένοι ¨Ελληνες οπαδοί σας έρχεστε τώρα να σώσετε την Ελλάδα με μια ακόμη απάτη. Πάνε να αγοράσεις το γάλα του παιδιού σου με τα πλασματικά αμερικανικά ομόλογα και μετά μου λες. Έχω κάνει για τη γούνα σας 25 σελ σκληρού ρεπορτάζ. Ναι θέλω να δωω τους απατεώνες της Goldman Sachs και της JP Morgan στη φυλάκα μαζί με τους πολιτικούς που συνεργάστηκαν με αυτούς .Δίπλα τους θέλω εσάς τους θρασύδειλους να κάνετε swaps με τους CEO's την κάρτα "βγες από τη φυλακή" της μονόπολης. Τ'ωρα για την τράπεζα της Ανατολής, η ελληνική END δεν σας αναγνωρίζει καν πλέον. ΣΚοτεινά, χαλασμένα μυαλά. Και δε με λες; Και Ελ; Και 3 τρις; Και τεχνολογίες διαστρικής πτήσης; Και το υπερόπλο του Γκιόλβα; Λιακόπουλοι της κακιάς ώρας. Είστε πολύ χειρότεροι από αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμάτε, σκοταδιστές της μαλακίας.
      Όσο για τους έντιμους εισαγγαλείς τους ελάχιστους μην τολμάς να τους βάζεις στο στόμα σου. Εσύ και η φάρα είστε ανθέλληνες. Εσείς είσασταν χωμένοι σε δύο τρεις οργανώσεις. Εγώ δεν ανήκα πουθενά. Στο κούτελο μου γράφει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.και έχω φτύσει αίμα για αυτό. Γελοία υποκείμενα, υπόκοσμε του συστήματος. Κακέκτυπα.

      Διαγραφή
  6. I sent a comment to Peter Argyriou on his being exposed as an anth-Ellina, and he has yet to publish it. The scam is up anth-Ellina. Is this "your version of the truth as "you see it". Publish the comment. Let the world what you are and what you stand for.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ι am being exposed as an anti-Ellina? Τι λες μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη;
    Σου είπα, σας έχω μελετήσει καιρό τώρα. Εγώ προσωπικά. Και τα μόνα υπερόπλα που διαθέτετε είναι αυτά της βρωμιάς, της λάσπης, της απάτης και της συκοφαντίας. Εσείς έχετε ξεπεράσει και το ADL. Σαν τα σκουλήκια μπαίνετε στα φόρουμ και όποιος δε συμφωνεί μαζί σας αρχίζετε τα ανθέλληλες και τις βλακείες. Αν έχεις αρχίδια αυτά να πας να τα πεις στο Παπανδρέου στο Harvard και έλα εδώ να αγωνιστείς στους δρόμους για την ελευθερία της χώρας απατεώνες της κακιάς ώρας. Σιγά μην σκίσετε και κανά καλτζόν με την εικονική σας εκστρατεία εξαπάτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κολλημένα στο πρωκτικό στάδιο, απατεώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ρε, δεν έχετε να σώσετε έναν ολόκληρο πλανήτη από ένα εικονικό χρέος μέσω εικονικών χρημάτων; Και εσείς κάθεστε και τρολάρετε όποιον σας ξεσκεπάζει; Ιδού η Ρόδος ιδού το πήδημα: Σώστε τον πλανήτη; Τι τη χρειάζεστε την κοινή γνώμη ε; Αφού είστε αλχημιστές του χρήματος, πάρτε το μαγικό ραβδάκι σας και βάλτε το εκεί που ξέρετε. Κάτι τέτοια μαγικά ραβδάκια γαμήσαν τον κόσμο. Μιθραδατιστές της απάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ποιος είναι συμπλεγματικός το προδίδει η επιμονή σου στην αγγλική γλώσσα. Πλήρως αμερικανοποιημένοι, ομογενοποιημένοι ομογενείς. Παστεριωμένοι απο κάθε αρετή. Άκου. Δεν παλεύουμε εδώ πέρα να ξεφορτωθούμε τα λαμόγια για να φορτωθούμε άλλα. Και να στο πω. Ασχολήθηκα μαζί σας γιατί έχετε το υπέρτατο θράσσος να εξαπατάτε έναν ολόκληρο λαό. Και με το Jefferson COunty μίλησα και το US treasury και με την Κύπρο μίλησα πριν αρχίσουν να ασχολούνται και άλλοι μαζί σας. Έφαγα αρκετές βδομάδες από τη ζωή μου για το μούτρα σας. Όσο για το ότι είχες την αμιδρή ελπίδα να μην έχεις καμία. Είμαι άνοσος σε κάθε είδους προσυλητισμού. Είστε μια νέα P2, μια Μασωνία για προσκόπους. Λοιπόν, εδώ, σε αυτό το blog δεν υπάρχουν λεφτά. Πάρτε τα δικά σας και πάτε να σώσετε την φυλή των Παπανδρέου. Παντού υπάρχει ένας μύθος. Πάτε να πουλήσετε μύθο εκεί που ακόμη αγοράζουν. Εγώ είμαι έντιμος άνθρωπος με εισόδημα 2000 ευρώ το χρόνο. Εσείς είστε απλά αν-END-ιμοι. Τα περί πατριωτισμοί πούλα τα αλλού. Εσείς είστε οι γενίτσαροι των ΗΠΑ. Ουστ. Η προπαγάνδα σου σε αυτό το blog τελειώνει εδώ. Ήδη λόγω αρχής δημοσίευσα τα μακροσκελή σου παραλληρήματα μεγαλείου. Αλλά δεν θα γίνω συνεργός στα καμώματα σας με το να φιλοξενώ εδώ μέσα. Τέρμα. Εnd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Είναι προφανές ότι θεός δεν είμαι και ότι είμαι απόλυτα φθαρτός όπως οποιοσδήποτε άλλος και περρισότερο. Με κάθε συμπάθεια. Αυτό μου θυμίζει κάπως το "ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ AGAPH MOU".

      Διαγραφή
    2. Fysika kai eimai THEA agaph mou!

      Διαγραφή
    3. Aderfes k palhkaria giname mallia kouvaria.
      Oxi aderfh legetai kapoios otan exei thrassos.

      Διαγραφή
  12. Makroskelh parallhrhmata megaleiou lol!

    Petro einai emfanes pws ektos tou oti tous xeskepazeis tous xalas thn douleia kai kala tous kaneis, ante twra vrhkan oloi prosforo edafos na anoixoun bussiness oust paliaderfes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφές δεν είναι παρά ταύτα είναι φουλ συμπλεγματικοί που όταν όπως πολύ σωστά διαπιστώνεις όπως τόσοι άλλοι βρήκαν πρόσφορο εδαφος. Καιροσκοπισμός και απωθημένα... Και δεν τους ξεσκαπ΄ζω εδώ. Περίμενε κάποιες μέρες να δημοσιεύσω πλήρως το ρεπορτάζ μου για δαύτους. Αν και πέρασε κάπως ο χρόνς διατηρεί την αξία του.

      Διαγραφή
  13. Στις 29 Μαίου του 2014, μια ομάδα της END του "οικονομικού" ψευδομεσσία Αρτέμη Σώρρα, επιτέθηκε στη σελίδα μου του e-book για το Σώρρα στο Fb (https://www.facebook.com/MessiahWithMidasTouch) καθώς και στην προσωπικότητα και στο έργο μου με χρυσαυγίτικους τρόπους - άλλωστε η αντίληψη και ψυχοσύστασή τους είναι παρόμοια. Η επίθεση οργανώθηκε και συντονίστηκε από τον Marios Papadakis (https://www.facebook.com/marios.papadakis.18?hc_location=stream) ενω η ομάδα διαδικτυακής κρούσης απαρτίζονταν από τους Γιάννης Καλογερόπουλος (https://www.facebook.com/profile.php?id=100006286716949&fref=ufi), Νικήτας Τσουβέλης (https://www.facebook.com/profile.php?id=100008288463906&fref=ufi), Alexandra Tsikou (https://www.facebook.com/alexandra.tsikou?fref=ufi), Katerina Niovie (https://www.facebook.com/katerina.niovie?hc_location=stream), Μαρία Γκ.(https://www.facebook.com/polyxrwmosskytraveller?hc_location=stream), Dina Demu (https://www.facebook.com/dina.demu?hc_location=stream), Kiriakos katriadakis, (https://www.facebook.com/kiriakos.katriadakis?hc_location=stream), George Kinikos (https://www.facebook.com/george.kinikos?hc_location=stream). Παρότι από τη δεύτερη δημοσίευση τους κατάλαβα οτι ήταν οργανωμένη επίθεση και τους ενημέρωσα ότι η επίθεσή τους ήταν όχι μόνο μάταια αλλά και γελοία καθώς ο ομαδάρχης τους είχε κάνει ανοιχτό κάλεσμα για την σύσταση ομάδας κρούσης λίγο πιο πριν (Marios Papadakis
    50 minutes ago
    ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΡΑ!!!! ΜΕΣΩ ΦΑΤΣΑ!!
    Share
    2 people like this.

    Vaya Sorra ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΕΑΜ!
    45 minutes ago · 2) ... αυτοί συνέχισαν απτόητοι σε πολλαπλούς ρόλους. Το άνανδρο 1 προς 9 συνεχίστηκε για ώρα και για λίγο ακόμη από τη στιγμή που ο ομαδάρχης τους κατάλαβε ότι η σελίδα μου "δεν είχε ψωμί" , δηλαδή προβολή οπότε και έδωσε σήμα στην τσακαλοπαρέα του γράφοντας "ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΑΜΕ! ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ...... ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΤΡΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!!! ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ!!!!". Να θυμήσω βέβαια στους κυρίους ότι διάλεξαν να επιτεθούν τυφλά για τους δικούς τους βρώμικους λόγους στον πιο αντισυστημικό και ανεξάρτητο συγγραφέα που πάμπολλες φορές μοναχός του και χωρίς καμιά στήριξη έχει κάνει τη δουλειά δεκάδων άλλων μαζί, σε κάποιον που τιμάει αυτήν την παρηκμασμένη χώρα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με την επίθεση τους δεν κάναν τίποτα άλλο από
    το να αποδείξουν για μια ακομη φορά το τι ιδιοτελή και ως εκ τούτου ανθελληνικά τομάρια είναι, όπως ακριβώς περιγράφεται στο βιβλίο. Είχαν ένα δίκιο όμως σε κάτι: Ο πρώην πρύτανης Νίκος Μαρκάτος και υποψήφιος ευρωβπυλευτής με τους ΑΝΕΛ έδωσε τροφή στην παράνοια και τα βρώμικα παιχνίδια του Σώρρα και της συμμορίας του, θέτοντας δημοσίως ερώτηματα υπέρ τους που φαίνονται εύλογα για όποιον δεν έχει μελετήσει την υπόθεση, τους ισχυρισμούς και τα παράνομα χρηματοπιστωτικά τους εργαλεία. Μαρκάτο, καλό θα ήταν να θέσεις και το ερώτημα το για ποιο λόγο ο Πάνος ο Καμμένος έχει εδώ και καιρό απορρίψει την υπόθεση ως απάτη.. Εύγε Νίκο! Με κάτι τέτοιες μαλακίες νομιμοποιείς αυτούς που λένε τους ΑΝΕΛ Ψεκασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή